D1: na alcoholcontrole gewonnen van Jan en daarna naar Leeeeooooo

201314D1Zaterdag 9 november stond de wedstrijd Apollo – Wevo op het programma. Dit betekende dat we tegen Jan moesten spelen. Onze oude vertrouwde trainer/coach die ons vorig jaar verlaten heeft. Nu moesten we natuurlijk wel laten zien wat we kunnen. Haha.  We vertrokken rond 1 uur richting Borne. Het alcoholpeil werd nog even nagetrokken bij een speelster en natuurlijk bij de coach zelf!! Jaja want die moesten de avond ervoor nog even feesten bij de Koale kermis.

Op naar de wedstrijd. De wedstrijd voor ons liep uit, dus konden we eerst een half uur wachten voordat we in konden lopen. De supporters uit Weerselo kwamen al binnen druppelen, maar die hebben we maar eerst naar de kantine gestuurd om een kop koffie te nuttigen.

Half 3 konden we dan eindelijk beginnen met inlopen en inspelen. 3 uur konden we beginnen aan onze wedstrijd. We hadden afgesproken om lekker ontspannen te volleyballen en ons niet druk te maken. Eigen spel en knallen maar.

De eerste set hadden we aan onze kant een goeie serveserie en stonden gelijk een aantal punten los. Yes, de kop is er af! Na een aantal lekkere aanvallen aan onze kant hadden we vertrouwen in de wedstrijd en was iedereen goed aan het spelen. De pass lag goed, de set-ups waren goed en de aanval werd scorend afgemaakt. Wat wil je nog meer? Zo door gaan natuurlijk. Deze set hebben we gewonnen met 25-17. Op naar set twee.

Deze was eigenlijk hetzelfde als set 1. We bleven ons eigen spel spelen en Apollo kreeg weinig kansen. Soms maakten wij nog wat persoonlijke fouten en kwam Apollo wat dichterbij. Deze set gewonnen met 20-25.

Set drie begonnen we goed, maar aan het einde van de set leek het erop dat we moe werden. Er werd niet meer gescoord en op het eind werd het ook nog spannend. Wij moesten nog 1 punt scoren, maar het leek erop dat we dit niet wilden. Apollo kwam steeds dichterbij en de spanning kwam al naar voren. Deze gaan we toch niet weggeven? Nee tuurlijk niet. Gelukkig maakte wij het laatste puntje en werd het 25-23 voor ons.

De vierde set was de totale wedstrijd opeens weg, het werd stil in het veld, we scoorden niet meer en maakten te veel persoonlijke fouten. We hebben nog met 10-5 voor gestaan, maar dat hebben we uit handen gegeven. We kwamen niet meer in de wedstrijd en Apollo profiteerde hier van. Eind vierde set is het Jan nog gelukt om een gele kaart te pakken, dit waren we natuurlijk wel gewend van hem. Daarom kreeg hij een warm applaus van onze kant. Helaas zijn de regels over de gele kaart veranderd en kregen wij hierdoor geen punt meer. Deze set hebben we verloren met 21-25. Jammer van de vierde set, maar de eerste drie sets hebben we laten zien wat we kunnen. En de vierde set hebben we het maar niet meer over.

Daarna hebben een aantal van ons nog Apollo dames 1 gekeken en nog een hapje gegeten bij LEEEEOOOO.

Dit weekend hebben we geen wedstrijd, maar aankomende maandag 18 november een bekerwedstrijd in Wierden. Dus wie er zin en tijd heeft, jullie zijn van harte welkom.

Zaterdag 23 november spelen we weer een thuiswedstrijd om 17.00 uur tegen Krekkers DS2.