D1 net als Feyenoord: na valse start fenomenaal!

Als op zondagmiddag tussen het schaatsen door de Klassieker in beeld komt, valt naarmate de wedstrijd verder loopt, een gelijkenis op. Met Wevo’70 van een dag eerder.
Een stroef begin in de wedstrijd, waarin het eerste kwart van de wedstrijd voor de tegenstander was. Maar daarna? Een echte galavoorstelling in het Trefpunt in Weerselo.

Tegenstander van deze middag was rode lantaarndrager Jumbo van Andel/Ormi uit Epe. De promovendus heeft het moeilijk en staat met 9 punten onderaan. Zoals altijd, bekijken wij de eerste twintig minuten in alle rust de tegenstander. Geen focus op de juiste momenten en onbegrijpelijke misverstanden brengen Ormi in een zetel naar 18-25 (0-1).

Maar dan…..

Vanaf set 2 gaan de remmen los! De wake-up-call van de eerste set is aangekomen. Vanaf de eerste bal gaan we in de overdrive modus. Drie sets lang houden we de druk erop en krijgt Ormi maar 9, 12 en 12 punten op het scorebord (3-1).

Geweldige balwisselingen wisselen elkaar af, we spelen met een geweldige servedruk en kunnen de mooiste aanvallen laten zien!

Of we dan ook balen van het puntverlies?
Och, in deze divisie gebeurt dat links en rechts en als je na afloop ziet dat de nummers 3 t/m 6 allemaal verliezen, dan hebben we een mooi weekend achter de rug.

Zaterdag weer naar Nijmegen, daar staat nog een rekening open!