Sponsorcommissie

Sponsor Wevo’70!

Wij zijn erg blij met onze huidige sponsoren (zie hier) en ook altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die onze vereniging willen ondersteunen. Voor u als sponsor hebben wij verschillende mogelijkheden. Eigen ideeën of suggesties zijn ook van harte welkom. Wevo’70 is in september 2017 gestart met een nieuwe kledinglijn. Deze kledinglijn geldt voor al onze leden.

Pakket 1 – Wedstrijdtenue

Wij bieden u de mogelijkheid om onze volleybalteams te sponsoren. Uw bedrijf is hierdoor tijdens alle wedstrijden op het shirt en broekje van het desbetreffende team zichtbaar. Het sponsorbedrag bedraagt €650,-. De kosten zijn inclusief het bedrukken van uw standaard bedrijfslogo op de kleding. In dit sponsorbedrag zijn 10 shirts en 10 broekjes inbegrepen.

Wilt u liever alleen shirts of alleen broekjes sponsoren neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@wevo70.nl

Pakket 2 – Trainingspakken

Wij bieden u de mogelijkheid om onze volleybalteams te sponsoren. Uw bedrijfslogo is zichtbaar op de trainingspakken van het desbetreffende team. Het sponsorbedrag bedraagt €800,-. De kosten zijn inclusief het bedrukken van uw standaard bedrijfslogo op de kleding. In dit sponsorbedrag zijn 10 trainingspakken inbegrepen.

Overig

Wij bieden u de mogelijkheid om onze volleybalteams en/of vereniging te steunen in materialen. Denk hierbij aan bidons, sporttassen en/of ballen. Voor meer informatie over deze optie neem contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@wevo70.nl 

Let op: alle gesponsorde kleding en materialen blijven eigendom van Wevo’70.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie Wevo’70

Petra Weiden 06-51985092
Esther Weiden 06-14173182
Lienke Uit Het Broek 06-57575929
Marlon Snijders 06-23126616