D1: brunch, kleur van die jurk, nieuwe app en euh, hebben we wel gespeeld?

D1De carnaval en de vakantie zaten er weer op en konden we naar 3 weken rust weer aantreden om een wedstrijd te volleyballen. Dit was een thuiswedstrijd voor Hans, jaja Set-Up’65 Ootmarsum stond op het programma. Om 1 uur vertrokken we richting Hans, want daar stond een brunch op ons te wachten. Broodje knakworst, filet americain, rosbief, kaas, een cakeje, mandarijnen, kit-kat, koffie, thee, sinaasappelsap, pakjes drinken, zoals je leest de keuze was reuze. En het smaakte goed.

De discussie die vorige week door velen werd gevoerd, kwam ook naar voren. Kijken of we deze discussie nog een keer voort kunnen zetten??? Komt ie:

WELKE KLEUR HEEFT DEZE JURK????

De een zei blauw-zwart en de andere wit-goud!! Deze discussie leverde haast een boze Manon K. op, ze schreeuwde dat de jurk goud-wit was en wie hem anders ziet is gek!!! Haha.

Na deze discussie en een volle buik zijn we richting de sporthal gegaan.

De wedstrijd voor ons liep wat uit en konden wij ook later starten met de wedstrijd. De warming-up zag er goed uit en iedereen speelde lekker. Het fluitsignaal klonk in de zaal en de wedstrijd ging van start.  En opeens was het 4-0???? Hebben we deze wedstrijd wel gespeeld? Volgens mij hebben we in de kleedkamer gezeten en toen we terugkwamen stond er opeens 4-0 voor Set-Up????? Hoe kan dit???? Had Wevo dames 1 wel gespeeld? Heeft Hans wat door de broodjes, koffie, thee, enz gegooid??? We weten het niet meer, maar 1 ding is zeker, deze wedstrijd gaan we snel vergeten!! HEUL HEUL HEUL HEUL SNEL.

In de kleedkamer was het eerst wat stil, maar later kwam iemand op een idee om een nieuwe app. aan te maken. Jaja, de happening app. Deze app. geeft aan welke selfies je moet maken, bijvoorbeeld take a photo of you hugging a tree, take a photo of you lying on the street, take a photo of brushing your teeth, enz.  Wie als eerste de selfie gemaakt heeft, krijgt 10 punten. Dit leverde lachenwekkende foto’s op en daar hebben we ons de rest van de zaterdagavond mee vermaakt. We rende van hot naar her door het huis om als eerste de selfie te maken.  Een aanraden voor elk team, na een dramatische wedstrijd, zodat je die maar snel vergeet om toch nog een leuke zaterdagavond te hebben!!!!

Aankomende zaterdag spelen we hopelijk weer op ons eigen niveau en laten we weer een mooie thuiswedstrijd zien!! Deze wedstrijd wordt gespeeld om 17.00 uur tegen SV Dynamo Apelndoorn dames 2.   Tot dan.

(Als je toch nieuwsgierig bent hoe de wedstrijd ongeveer verlopen is verwijs ik jullie naar www.set-up65.nl)