D1: derde wedstrijd van het seizoen, derde vijfsetter…

dsc_7873Afgelopen zaterdag moesten we volleyballen in Nijmegen tegen Vocasa dames 2. Manon was ziek dus ging Tessie met ons mee, Tessie bedankt! Ook Henry, Tineke en Jette bedankt voor jullie support!! 

Vandaag hadden we niet weer zin in een 5 setter dus we hoopten dat we 5 punten mee naar huis konden nemen! Maar niks was minder waar, er kwam alweer een 5e set. Vocasa was voor ons een nieuwe ploeg dus wisten niet wat wij van hun konden verwachten. We hadden er allemaal wel erg veel zin in!

Het was niet dat we slecht spel hebben laten zien, maar het liep ook niet zoals het hoorde. Vocasa had ons de eerste set erg onder druk waardoor we niet scoorden. Wel gingen er veel ballen via de mid en scoorden deze vaak. Helaas was het niet genoeg en hadden deze set verloren met 25-20.

De tweede set begonnen we meer gevarieerd te spelen en hadden wij Vocasa meer onder druk. Maar hier haalden we het niveau wat we konden ook niet, maar hebben deze set wel binnen gehaald met 22-25.

Daarna kwam set 3, Vocasa kreeg door dat we veel scoorden via de mid, er kwam een 3 mans blok tegenover de mid te staan waardoor we weinig konden scoren via de mid. We maakten het zelf elke keer net niet af en hebben deze set verloren met 25-22.

De vierde set dachten we, nu moeten we voor een 5e set gaan! Het was een erg spannende set en deze sleepten we binnen met 25-27. Op naar de 5e set.

Dit was de derde wedstrijd in het seizoen en ook al de derde wedstrijd met een 5 setter. De vorige 2 wedstrijden pakte het goed uit en wonnen we de 5e set. Maar vandaag helaas niet, we kwamen op achterstand maar herpakten ons later. Dit was alleen net niet genoeg. Helaas hebben we deze set verloren met 15-12. Deze wedstrijd had veel meer ingezeten maar dit kwam er helaas niet uit.

De volgende wedstrijd is op 29 oktober thuis om 17:00 tegen Bovo, we hopen op jullie support en hopen dit keer op 5 punten!! Tot dan!