D1: eerste keer nationale beker, gelijk twee keer 3-0! BAM!

IMG_7794 Na veel trainen, oefenwedstrijden en toernooitjes spelen stonden afgelopen zaterdag onze eerste echte wedstrijden van het seizoen op het programma. Een driekamp in de nationale beker. Omdat we een niveau hoger zijn gaan spelen, mogen we hier nu aan deelnemen.
Om half 10 (jaajaa, dit was mooi op tijd) verzamelden we bij het ’t Trefpunt. Met twee auto’s reden we richting Hoogeveen. Hier arriveerden we dan ook mooi op tijd. Na veel koffie en iets minder thee kleedden we ons om in onze nieuwe shirts. En daarna moest er natuurlijk ook een nieuwe teamfoto gemaakt worden. 

De flessen moesten worden gevuld.

IMG_7801

 

 

 

 

 

En om half 12 konden we beginnen met inspelen. Onder het genot van vele druiven kon de wedstrijd om 12 uur beginnen.

IMG_7805

 

 

De eerste wedstrijd speelden we tegen Vovem ’90 uit Emmeloord. We begonnen goed en bleven dit goed vasthouden. Halverwege de wedstrijd kregen van goede support van Anja. Anja, heel erg leuk dat je er was!

IMG_7853

IMG_7810Met setstanden van 25-21, 25-19 en 25-21 wonnen we deze wedstrijd met 3-0. Tijdens deze wedstrijd heeft de camera van Alice mooie foto’s van ons gemaakt.

 

 

 

IMG_7930Nu hadden we even rust. Vovem en Olhaco moesten tegen elkaar spelen. Met broodjes eten, buiten spelen en selfies maken werd de tijd goed gevuld.

Vovem en Olhaco maakten erg een lange wedstrijd van. De uiteindelijke stand was 3-2 voor Vovem.

 

Na deze wedstrijd mochten wij er weer voor zorgen dat we warm werden en om half 5 kon de wedstrijd tegen Betech Olhaco uit Hoogeveen beginnen. Met veel plezier begonnen we aan de wedstrijd. Met een setstand van 25-20 wonnen we de eerste set. De tweede en derde set volgden daarna vrij snel. Met de setstanden 25-19 en 25-15 was het verschil gemaakt. Weer een 3-0 winst. Dit betekent dat we door zijn naar de volgende ronde van de beker!

IMG_7948 IMG_7965

We hebben een lekkere douche genomen en rond half 8 waren we weer terug in Weerselo. Na een lekker patatje in ’t Trefpunt kon iedereen genieten van de overwinningen, de gezellige dag en de zaterdagvond.

IMG_7997

Zaterdag 27 september om 18.00 uur spelen we onze eerste competitiewedstrijd tegen SVS Schalkhaar in Schalkhaar. We hopen dat jullie ons komen aanmoedigen!