D1: gebak en wijntje (?) voor de wedstrijd, patat en borrel na de 4-0!

wijntjeWat een goed begin van een sportief volleybalweekend. Twee miniteams hebben vroeg in de ochtend laten zien wat ze waard zijn en zijn kampioen geworden. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

En wat fijn dat meisjes C1 dit goede voorbeeld ook gevolgd heeft. Zelf gewoon goed met 4-0 gewonnen en dan te horen krijgen dat de concurrent punten heeft verspeeld. Eén groot feest, dat moet natuurlijk gevierd worden met taart en champagne. Ook nogmaals van harte gefeliciteerd!

Daarna ging de feestelijke voorbereiding van dames 1 door aan het Eertman. Anja had namelijk nog een traktatie voor ons, naar aanleiding van ons mooie bord dat we bij haar in de tuin geplaatst hadden. Een lekker kopje thee of koffie met een heerlijk gebakje. Dat gaat er wel in!

Er was nog tijd voor een tweede kopje koffie/thee of een glaasje fris. Voor Anja en Hans een reden om alvast te proosten met een wijntje. Dit tot redelijke (lees hele grote) jaloezie bij de rest……

Na zo’n gezellig en goed begin van de dag was het dan toch echt tijd om ons weer naar de sporthal te begeven. Een kopje thee was niet meer nodig, maar rustig (lees: onstuimig) voorbereiden hoort er bij. Onze mini Maret was ondertussen ook bij ons aangeschoven.

Dames 2 heeft nog mooi een setje van Set-Up kunnen meepikken en heeft deze keer het veld redelijk op tijd verlaten. Na een goede warming-up en een prima eerste opslag van onze mini zijn we sterk begonnen aan de wedstrijd. Binnen de kortste keren stonden er 25 punten voor Wevo op het telbord. Alterno hield 13 punten over aan deze eerste set. Zo goed als we de eerste set afsloten, zo goed zijn we de tweede set ook begonnen. Met nadruk op begonnen. Tegen het einde van de set leek het even of we het zelf niet af wilden maken. Gelukkig herpakten we ons op tijd en wonnen we met 25-21. De sets daarna waren niet meer van het niveau dat we in het begin hadden, maar we hebben alle sets winnen afgesloten. Dus toch: BAM 4-0! Maret bedankt!

Natuurlijk hebben we de wedstrijd afgesloten met een patatje en een borrel…

NB hier waren meer foto’s bij geleverd maar de (gratis) serverruimte laat helaas niet meer foto’s toe…