D1: goede, mentaal sterke zege en nu thuis tegen de koploper!!!

IMG_8142Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Dash Vorden in Vorden op het programma. Met wederom een krappe selectie gingen we op stap. Gelukkig kwam Daniek ons vandaag versterken. Daniek goed gedaan en bedankt!
Om half 4 was er afgesproken bij het Trefpunt. Met lunchpakket, drie auto’s en zonder Manon K. (want die kwam rechtstreeks) konden we vertrekken.

Rond half 5 waren we in Vorden. Voor de wedstrijd hebben we genoten van een kopje koffie of thee. En met de camera van Alice konden er wederom mooie foto’s worden gemaakt.
IMG_8136
Om kwart over 5 konden we inspelen en een half uur later kon onze achtste wedstrijd in de tweede divisie beginnen. Dash stond op een nette tweede plaats en wij vierde, dus als het daaraan lag beloofde het een spannende wedstrijd te worden.
Tijdens de eerste set moesten we duidelijk nog wakker worden. We liepen achter de feiten aan, maakten veel persoonlijke fouten en verloren deze set met 25-17. Ondertussen waren er aardig wat supporters binnen gekomen. Zij waren niet voor niks gekomen en dat wilden we graag laten zien. Supporters, erg leuk dat jullie er waren. Bedankt!

IMG_8148IMG_8169
We lieten goed, leuk en mentaal sterk spel zien en dit bracht ons naar de daaropvolgende drie sets winst. 24-26, 21-25 en 22-25. We hebben laten zien dat we mentaal op de goede weg zijn.

 

We staan ondertussen op de derde plaats en hebben 7 van de 8 wedstrijden gewonnen. Hierover zegt Hans op www.vizieropvolleybal.nl “Wie aan het begin van de competitie tegen mij had gezegd dat we na acht wedstrijden als debutant in de tweede divisie op de derde plaats zouden staan,  had ik heel voorzichtig gevraagd of hij / zij zich wel goed voelde. Ik wil niet meteen zeggen dat ik hem voor ‘niet goed wijs’ had uitgemaakt, maar mijn gedachten waren wel een beetje die kant op gegaan”
We mogen tot nu toe trots zijn op deze prestatie en hopen dit door te zetten.

Volgende week hebben een week rust. 6 december komt VCV Varsseveld bij ons op bezoek. Zij staan op dit moment eerste in de competitie. We hopen jullie allen dan te zien!  Let op! Deze wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld.