D1: hebben we drie weken niet gespeeld? Welnu: wel een BAM!

Heeft dames 1 drie weken niet gespeeld? Het is zo lang stil geweest op de Facebookpagina van Wevo ’70. Wij hebben wel degelijk gespeeld. Na 1-3 winst in Apeldoorn moesten we in Weerselo onze meerdere erkennen in Zwolle, de koploper. Daarna was het tijd voor een weekje rust in verband met de finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Niet verkeerd voor de skiliefhebbers onder ons!

Ik snap dat iedereen de verslagen gemist heeft, ze zijn altijd erg leuk om te lezen en er wordt door veel mensen met smart op gewacht. Toch? Gelukkig heeft het voor ons nog wel een voordeel; tegenover elk gemist verslag staat een traktatie. Ach, laten we daar nou niet vies van zijn…..

Na een weekje rust hebben we ons afgelopen week klaar gestoomd voor de wedstrijd tegen Tornado, het team dat op dit moment de laatste plek op de ranglijst bezet houdt. Dat moet toch weer eens een BAMmetje worden?!

Tornado begint de thuiswedstrijden altijd met een line-up. We stonden netjes naast elkaar en mochten een mooie stap naar voren doen als onze naam werd omgeroepen. Hierna was het de taak aan de twee mini’s om een goede opslag te laten zien. En eindelijk konden we beginnen met de wedstrijd. De eerste set begonnen we vooral met heel veel opslagfouten. Gelukkig was ons verdere spel goed en hebben we de nodige punten kunnen behalen. Dit spel hebben de hele wedstrijd veel kunnen laten zien. Af en toe zat er nog wel een foutenserie tussen, maar we raakten niet van slag. We wisten continu op tijd weer de juiste dingen te doen. Er zaten mooie aanvallen, super reddingen en leuke blokpunten tussen. We hebben gedaan wat we moesten doen: BAM, 0-4! Met de volgende setstanden: 18-25, 19-25, 19-25, 20-25. In de derde set heeft Marel haar debuut gemaakt in D1! Marel, fijn dat je er bij was, dankjewel!

Na deze mooi overwinning hebben we een heerlijke Chinese maaltijd genuttigd bij Caroline.

Er staan nog 3 wedstrijden op het programma, met de komende twee weken een wedstrijd in Weerselo. Wij zouden het leuk vinden als jullie ons dan weer komen aanmoedigen! Natuurlijk zijn jullie bij de laatste wedstrijd, op zaterdag 22 april, ook van harte welkom in Borne.