D1: Het jaar afgesloten met 3-1 winst!

201314D1Afgelopen zaterdag moesten we afreizen naar Neede om tegen Elite/Dynamo D1 te spelen. We gingen op tijd weg uit Weerselo, zodat we er ruim op tijd waren en ons mentaal goed konden voorbereiden. We wilden vandaag graag een keer weer met 4-0 winnen. Daar gingen we voor!

Elite/Dynamo D1 is de hekkensluiter in onze competitie, maar we mochten ze zeker niet onderschatten. Toch leek dit in de eerste set wel een beetje het geval. We kwamen moeilijk op start en het leek alsof we met ons hoofd nog niet helemaal bij de wedstrijd waren. Hier deed Elite/Dynamo D1 zijn voordeel mee. Het gevolg was dat we de eerste set dan ook verloren.

Op naar de tweede set, nieuwe ronde en nieuwe kansen! Er werden wat wissels toegepast en dit pakte gelukkig goed uit. We kwamen weer terug in de wedstrijd en we wisten ook weer te scoren. Toch moesten we ons hoofd er nu wel bij houden en niet terugvallen. Gelukkig lukte dit en wisten we 3 sets te winnen. Een 3-1 overwinning!

Alleen toch wel jammer van de eerste set. Ja, u leest het goed, ditmaal verloren we niet de laatste set, maar de eerste set. Hopelijk kunnen we in de tweede helft van dit seizoen laten zien dat we ook nog met 4-0 kunnen winnen. Maar dat gaat vast goed komen! We staan momenteel op de tweede plaats. Een mooi resultaat waar we tevreden mee mogen zijn!

Hopelijk houden we dit vast tijdens de tweede helft van het seizoen. Tijdens de tweede helft starten we met de wedstrijd tegen Longa’59 D1. Supporters zijn van harte welkom! Maar eerst wil ik iedereen fijne feestdagen wensen en een gelukkig en sportief nieuwjaar!

Door: Nadja Hoff