D1: Ik babbel, jij babbelt, wij babbelen (en dit keer geen vijfsetter!)

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar weer op het programma. Deze wedstrijd mochten we spelen tegen SSS de Babbel. Ik babbel, jij babbelt, wij babbelen.

Tijdens de voorbespreking werden er mooie weddenschappen besproken, als we 4-0 winnen dan gaat Jeroen een maand lang de ballen halen of wordt het toch trakteren? Daar willen wij wel 4-0 voor winnen!!
Maar goed.. dat moesten we maar eerst eens waar gaan maken.
We begonnen wat later dan 17.00 uur aan de wedstrijd, want dames twee liep wat uit. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Tijdens het inspelen moest er toch nog even van kant gewisseld worden, de tegenstander wilde graag op ons veld beginnen. Is dit tactiek van de babbel? Daar laten wij ons niet zomaar door afleiden.
De eerste set liep het gelijk op, we waren aan elkaar gewaagd. Van onze kant miste we soms net wat meer pit, waardoor er soms niet gescoord werd. Het werd een spannende eerste set, maar gelukkig konden wij de laatste punten maken. Het werd 26-24 voor ons.
De tweede set was eigenlijk hetzelfde als de eerste set. Deze set werd uitgeserveerd met 25-22.

2-0 voorsprong voor Wevo. We moedigden elkaar aan, omdat het de welbekende derde set is. Maar Wevo is Wevo niet als de derde set helemaal vlekkeloos verloopt. Er werden onnodige fouten gemaakt en wij haalde ons eigen niveau helaas niet. Deze set hebben we weggegeven met 19-25. Wat niet nodig was geweest. Daar ging onze traktatie en helaas moeten we zelf de ballen blijven halen!!!  Huuuln.
Dan maar voor een 3-1 winst, want we gaan het jaar niet starten met een vijfsetter. Daar hebben we er al genoeg van gehad. En aangezien de feestdagen net voorbij zijn, kunnen we dit qua conditie nog niet aan!
De vierde set begonnen we goed en hadden we gelijk een grote voorsprong. We haalden ons niveau en SSS leek er wel klaar mee te zijn. Deze set gewonnen met 25-16. YES 3-1 winst!!

Volgende week spelen we om 14.15 uur in Amsterdam. Ja echt waar in Amsterdam. Als de supporters een gezellig dagje uit willen, kies dan voor een dagje Amsterdam en zoek rond 14.15 uur gezellig de sporthal op!!J

Wij hebben er een overnachting bij geboekt, het nachtleven in Amsterdam moet natuurlijk ook een keer meegemaakt worden. Daarover misschien meer in het verslag van volgende week.

Groeten Dames 1