D1: met krappe selectie uiteindelijk toch 3 punten opgehaald in Apeldoorn

IMG_8085Afgelopen zaterdag stond onze wedstrijd in Apeldoorn op het programma.
We gingen met een kleine selectie naar Apeldoorn. Lees: 7 fitte spelers en 2 spelers die nog niet helemaal fit waren. Kelly was achter in het veld inzetbaar, Alice ook.. maar dan meer in noodgevallen. De grootste verandering was dat Nadja naar diagonaal ging. Juliet op buiten en Manon SL op mid, maar daar zijn we ondertussen al een beetje bekend mee.

Manon K. gaf aan dat ze voor vertrek eerst nog zwemles moest geven en of we haar op haar wilden wachten. Of Course wilden we dat! Zoals je hierboven leest, begrijp je dat we haar heel hard nodig hadden!  Toen op naar Apeldoorn, dit keer wel met een lunchpakket van de AH!

Allemaal de nieuwe blauwe jasjes aan, helaas konden we i.v.m. tijdgebrek geen foto maken.. maar die volgt z.s.m. Wel hebben we geprobeerd  een paar actiefoto’s te maken.

Nadat we elkaar allemaal hadden gevonden in de grote, maar mooie sporthal, een kopje koffie/thee hadden gedronken, gingen we de zaal in. Nadat onze supporters plaats hadden genomen op de tribune klonk het eerste fluitsignaal. De wedstrijd was begonnen.

IMG_8087

We begonnen de eerste set lekker fanatiek. De eerste helft verliep goed, daarna zakten we even iets in, maar de set ging duidelijk naar ons (20-25).

Op naar de tweede set. We werden al iets minder fanatiek en enthousiast. Gelukkig probeerden we elkaar te helpen..

IMG_8098

We wonnen met 21-25.  Toen op naar de derde set…

De derde set stonden we met al heel snel met 2-12 achter.  Dat was uiteraard niet de bedoeling, maar daar bracht Nadja snel een verandering in. Ze serveerde in ieder geval 10 keer goed en stonden uiteindelijk voor.IMG_8122

 

Het werd daarna 15-15 en we kwamen met 18-15 voor. En de eindstand willen we hier nu eigenlijk niet neerzetten, maar doen we toch. We verloren met 25-21.

IMG_8114

Toen op naar de vierde set. Helaas, helaas speelden we niet zoals we hoorden te spelen. Ondanks deze mooie acties(zie foto’s) hebben we de vierde set verloren met 25-21.

IMG_8111

We moesten een vijfde set spelen… We lieten ons niet kennen en wonnen met 9-15. Het laatste winnende punt en toen met 3 punten naar huis!

IMG_8133