D1: na slechte generale eindelijk weer een BAM: 4-0!

DSC_6004De eerste helft was voor ons niet geheel zoals gehoopt. We hebben een aantal hele leuke wedstrijden gespeeld, maar hadden liever iets meer punten gehad. Maar een plek net iets onder de middenmoot, nog wel duidelijk boven degradatie, was uiteindelijk niet iets om ons echte zorgen om te maken.

Gelukkig waren er een aantal jeugdteams die het een stuk beter deden. Ook via deze weg willen we meisjes A2, meisjes B1 en meisjes B2 feliciteren met hun kampioenschap.

Na de laatste wedstrijd in december hebben we allereerst gezellig een borrel gedronken in het nieuwe huisje van Nadja. Daarna was het tijd om het even rustig aan te doen. Al zijn er tussendoor ook nog de nodige ballen geslagen, bijvoorbeeld tijdens de prinsenverrassing en het eindejaarstoernooi (welbekend uiterst gezellig toernooi, nieuwe naam/datum).

Om het nieuwe jaar goed te starten hebben we er voor gekozen om voor de eerste competitiewedstrijd een oefenpot te spelen tegen Rosstars. We kunnen concluderen dat dit niet geheel onverstandig was, aangezien we een erg slechte generale hadden. Maar zoals het spreekwoord al zegt: een slechte generale belooft een goede première. Oftewel, we hebben zaterdag laten zien wat we waard zijn. De eerste drie sets liepen als een trein. Het was binnen de kortste keren 25-16, 25-9 en 25-12. Een 4-0 overwinning zou leuk zijn, dat hebben we namelijk nog niet gehaald dit seizoen. En met deze setstanden zou dat toch mogelijk moeten zijn. Onze mini van de week, Marit Oosterik, nam het woord en maakte ons duidelijk dat we gewoon met 4-0 moesten winnen! Daar gingen we dan, vol vertrouwen die vierde set in. We stonden al snel met 16-4 voor. Maar we zullen Wevo ’70 D1 niet zijn, als ook dat bijna niet voldoende blijkt te zijn. Zo snel als het 16-4 werd, zo snel werd het ook 19-18. Gelukkig hebben we samen de draad weer op kunnen pakken en werd het 25-19.

Jaaaaa! Eindelijk weer een BAM 4-0! Marit, bedankt!