D1: verzorgster gelukkig niet nodig gehad voor eerste zege

teamJa en dan begint de competitie weer!! We hebben een goede voorbereiding gehad, heb ik me laten vertellen. Dus zijn we klaar om tegen Tornado af te trappen!

Om 16.00 uur verzamelen in het trefpunt. We moeten nu “hoog” zitten! De banken zijn weggehaald ivm de verbouwing. Het is de eerste wedstrijd onder leiding van Hans! Maar wat helemaal nieuw is, is dat er nu ook een verzorgster op de bank zit!!  En wel met een goed gevulde tas, maar hopelijk hebben we die spullen nooit nodig.

Onze vaste vlaggers konden vandaag niet, maar gelukkig waren Petra Oude Weernink en Karin Meijer bereid om die taak een keer over te nemen. Dames bedankt.

Nou daar ging de eerste set, we liepen eigenlijk een beetje achter de feiten aan. Begin van de set stonden we iedere keer een aantal punten voor, maar op het eind konden we dit niet vast houden. Hans probeerde nog een wissel in te zetten. Maar volgens mij waren de wissels zo onder de indruk van de wissel, dat ze zelf niet goed wisten voor wie ze gewisseld werden!! Haha. Maar de opzet van de wissel was natuurlijk wel goed. Hopelijk pakt deze wissel een volgende keer beter uit. We gingen zelf de fouten maken en Tornado liep over ons heen en wist deze set naar zich toe te halen.

Snel vergeten, eigen spel spelen en de punten zijn nu voor ons. Set 2 begonnen we gelijk goed en liepen direct een aantal punten uit. Dit wisten we door te zetten. Door snel te spelen liepen we uit. We wonnen deze set dan ook met 25-12. Dat moeten we toch door kunnen zetten.

Set drie en vier ging eigenlijk een beetje hetzelfde. We wisten ons eigen spel te spelen. Met af en toe wel wat persoonlijke fouten. Met name veel serve fouten. Eigenlijk te veel servefouten. Soms lieten we de tegenstander beetje dichter bij komen. Maar gelukkig wisten we te knokken voor de punten. Hierdoor hebben we beide sets gewonnen. Dus onze eerste overwinning is binnen. Jammer van de eerste set, maar toch een goed eind resultaat.

De tas van de verzorgster is gelukkig dicht gebleven. Ook zij heeft haar nieuwe taak goed vervuld!

Voor diegene die nog even in het trefpunt bleven, werd er natuurlijk patat besteld. Er kwam zelfs nog een prive kapster langs om bij Alice de haren te doen. Ja ja dat kan allemaal.

Op naar as donderdag, dan moeten we tegen Longa. Dus supporters, jullie zijn van harte welkom.