D4: in een ultrastrak broekje naar een strakke zege…

D4(NB dit verslag is wat laat geplaatst omdat het in het SPAM-filter was blijven hangen)
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Apollo op het programma. Ze staan onder ons, dus we moesten punten kunnen pakken.  Om half 2 verzamelen bij ‘t Trefpunt.  We zouden met z’n achten zijn. Diede, Ilse en Sandra moesten werken. Diede was gelijk om half 2 al van de partij. Dus met z’n 9en en Marcel richting Borne.

Tijdens het inspelen, kwam ook Ilse eraan. Ze kon eerder weg op het werk. Ilse dacht, nu snel omkleden en dan warmlopen. Maar tot haar grote schrik had ze geen broekje mee. Helaas had ook niemand een reservebroek mee. Tja wat dan……..?

Dan maar even snel shoppen in Borne en ja ze is geslaagd. Volgens mij kwam ze als eerst een kinderwinkel tegen. Want ze had een mooi strak broekje aan en wel in de maat 164!!!!!

Maar goed ze kon meedoen.

Over de wedstrijd heb ik eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. Het was een makkelijke overwinning. Wel hadden we zelf nog sneller ons spel kunnen spelen. Het was volgens mij een beetje een slome wedstrijd! De eerste set werd gewonnen met 25-13.

Op naar de 2e set. Deze hebben we iets spannender gemaakt, het werd 25-17. Na een aantal wissels te hebben toegepast, werd ook set 3 dik gewonnen met 25-12. Ilse begon set 3 met serveren, dit ging erg goed. De eerste 10 punten heeft ze geserveerd. En volgens mij ook de laatste 7 van deze set. (Zou het door het broekje komen?)  De wedstrijd is in ieder geval gewonnen. Nog even set 4, ook die werd met een dikke overwinning gewonnen 25-11. Yes weer 5 punten mee naar Weerselo.

In de kleedkamer werd nog even overlegd wie er nog een hapje wilde eten. De Mac is in de buurt, dus…….? 1 auto ging rechtstreeks naar Weerselo,  4 auto’s (met totaal 8 pers)  richting de Mac om de overwinning te vieren. Daar hebben we lekker gegeten

Supporters bedankt voor het kijken.

Ben trouwens nog benieuwd of er nog 2 andere wedstrijdverslagen volgen!!

Dit jaar hebben we nog maar 1 wedstrijd op het programma en wel op 13 december in Almelo. Supporters jullie zijn weer van harte welkom! We staan nu op een mooie 5e plek, maar hopen nog iets door te schuiven omhoog.