En ja hoor, MB1 is kampioennnnn!!!!!!!

DSC_1898Ze waren er vooraf nog niet helemaal zeker van. Een dag voor de wedstrijd begonnen de zenuwen toch behoorlijk toe te slaan bij de meiden van MB1 die vandaag kampioen konden worden. Maar die zorgen bleken onterecht. Tegen Hengelo was het spel misschien niet al te best maar het resultaat was zoals het hele seizoen: top!kampioenen Na twee gewonnen sets was het feest want de titel was binnen. Er moest natuurlijk nog wel even doorgespeeld worden omdat de wedstrijd niet bij 2-0 ophoudt maar dat viel de meiden zwaar. Toch wisten ze ook de laatste twee sets te winnen en dus was het daarna: kampioennnnuhhhh, kampioennnnuhhhh, kampioennnnuhhhh, olé, olé!!!

taartNa een hele hoop felicitaties van andere teams, ouders, familie en andere fans was het snel een douche nemen en klaarmaken om op de platte wagen door het dorp te gaan. Daar zijn de meiden op dit moment mee bezig en het is kennelijk gezellig want ze zijn nog niet terug bij ‘t Trefpunt.

plattewagen1Tot zover het eerste verslag en foto’s van de webredacteur. Vanzelfsprekend zal de vaste scribente van het team, Marloes Haarman, nog wel een persoonlijk verslag leveren!!!