Geslaagd herfsttoernooi als onderdeel van afstudeerproject!

img_0096Sophie Oude Weernink heeft in het kader van haar trainersopleiding 4 het Herfsttoernooi georganiseerd voor de C-jeugd en de mini’s. Dat toernooi is afgelopen woensdag gehouden en dat was een groot succes.

De meiden van Wevo’70 moesten flink aan de bak en dat ging op een zeer gestructureerde manier. Er was een circuit met allerlei oefeningen, waarbij ook de verschillende spiergroepen even flink getest werden. De pauze kwam dan ook al geroepen en als je aan het sporten bent, moet je natuurlijk eten maar vooral ook gezond eten. En ook dat stond op het menu, met onder andere voor iedereen een halve banaan en een mandarijntje (en een mini twix of mini mars voor de snelle suikers….) Het partijtje ontbrak natuurlijk ook niet en ook moest de Chinese muur nog even bedwongen worden.

Kortom: het was een zeer geslaagde middag en een compliment en woord van dank aan eindexamenkandidaat  Sophie Oude Weernink en de maatschappelijke stagiaire Babet, Kim, Sanne, Myrthe, Ruth en Elke is op zijn plaats! Bedankt meiden!

Op onze Facebook-pagina (facebook.com/wevo70) vinden jullie meer foto’s van deze middag (met dank aan Anja Pots.)