Geslaagd Junior Beach Circuit op ons beachcomplex!

Onder ideale omstandigheden is zaterdag op onze fraaie beachaccommodatie een ronde afgewerkt uit het Junior Beach Circuit van de Nevobo. De deelnemende teams, waaronder ook enkele van onze vereniging, streden fanatiek om de klasseringen. Een geslaagd evenement op sportpark de Echelpoel, onder supervisie van Wendy Kok-Ter Horst, dat smaakt naar meer.

Bij de meisjes onder 17 waren Fleur Kuipers en Pien Grooters duidelijk de sterkste. Niet zo verwonderlijk want het Tubbergse/Noordijkse koppel timmert ook nationaal aardig aan de weg. De tweede plek was voor onze Iris Kok en de Bornse Marit Zander, terwijl het Wevo’70-duo Liz Meekenkamp/Jade Spanjer de derde plek bezette.

Bij de meisjes onder 13 ging de zege ook naar een telg van het Noordijkse volleybalgezin Grooters, Jet in dit geval. Ook zij spreekt met haar partner Emma Boomkamp uit Borne nationaal een flink woordje mee en zij werden onbedreigd eerste. De tweede plek was voor Anouk Kleijssen en Lotte Noordam en derde werd het duo Lisa Acar/Roos Asbreuk. Onze meiden Linde Kok en Mirthe Bijen eindigden als vierde.