H1: Sigfried Scharbaai nieuwe trainer/coach!

sigfriedscharbaar] (1)Opnieuw mooi nieuws van het trainersfront! Met ingang van komend seizoen wordt Sigfried Scharbaai de nieuwe trainer/coach van ons eerste herenteam.

We kunnen gerust stellen dat daarmee een langgekoesterde wens van de mannen uitkomt. Zij kennen de beminnelijke Scharbaai al jaren. Hij komt namelijk over van de naaste buren, van de vrouwen van Saasveldia. Hij had daar jarenlang het eerste vrouwenteam onder zijn hoede en die trainden (en trainen) altijd op dezelfde avond als de Weerselose mannen in ‘t Trefpunt in Weerselo. Bovendien speelde Saasveldia haar wedstrijden ook in Weerselo. En ieder jaar weer zeurden de Weerselose mannen Scharbaai de kop gek om hen te komen trainen. Maar de in Willemstad geboren Scharbaai gaf geen krimp en bleef Saasveldia trouw, 12 jaar lang liefst, waar hij de laatste jaren het tweede en vierde vrouwenteam onder zijn hoede had.

Maar nu is het dan eindelijk gelukt en is Sigfried dan toch in dienst van Wevo gekomen, de club waar generatie- en voornaamgenoot en vriend Sigfried Martina eerder de vrouwen onder zijn hoede had. Hij volgt als trainer Manon Kempers op bij de mannen die in de eerste klasse uitkomen. Scharbaai zal ook de coaching voor zijn rekening nemen. We wensen Sigfried heel veel succes bij onze vereniging.

NB Voor wie er gezien de datum van plaatsing aan mocht twijfelen: het is geen (1 april) grap.