Jaarvergadering: Positief resultaat dankzij acties, beker van verdienste voor: Anja Pots!

Versie 2Afgelopen week zijn de jaarvergaderingen gehouden van onze vereniging. Die van de jeugd werd voorafgegaan door een zeer geslaagd ouder-kind toernooi, jullie hebben er al over kunnen lezen op deze plek.

Op de jaarvergaderingen werd een aantal zaken duidelijk. Hieronder een greep uit de behandelde onderwerpen en besluiten, aangeleverd door secretaresse Carmen Oude Rengerink. 

– De VSK gaat voortaan verder onder de naam scheidsrechterscoördinatie. Wat betreft die scheidsrechtercoördinatie heeft Wevo alles erg goed voor elkaar, er zijn niet veel verenigingen waar alle senioren spelers een fluitcode hebben. Door de promotie van D1 vorig jaar naar de nationale tweede divisie, hoefden we geen scheidsrechters meer voor regionale bondswedstrijden te leveren. Helaas moet dat volgend jaar wel weer maar dat heeft een positieve reden: de promotie van dames 2 naar  promotieklasse.

– We hebben vele goedlopende acties gehad, mede hierdoor hebben we financieel een positief resultaat weten te behalen dit jaar.

– Ondanks het bovenstaande punt hebben we wel een verhoging van de contributie ingevoerd, namelijk €2,50 per halfjaar. We hebben dit gedaan, omdat de bond dit jaar en afgelopen jaar €2,50 extra per lid heeft gevraagd voor een “fonds”. Het geld van dit fonds word o.a. gebruikt voor de promotie van het wk beachvolleybal en als het goed is ook het EK voor vrouwen later dit jaar.

– De mandarijnen actie zal dit jaar gedaan worden door dames 1 en 2.

– De beker van verdienste is gegaan naar: Anja Pots. Het was goed geheim gehouden voor haar, ze was zeer verrast toen ze haar foto op de diavoorstelling zag staan! Een zeer verdiende onderscheiding voor iemand die op vele fronten enorm veel energie, tijd en enthousiasme steekt in onze vereniging.

– Iemand die dat ook al jaren heeft gedaan op onder meer technisch vlak, is Kelly Zwiers. Zij heeft aangegeven dat ze het tijd vindt dat anderen (een deel van) haar taken gaan overnemen. In het komende seizoen gaat ze langzaam aan het stokje doorgeven aan Anne Velthuis en Karien Geerds. We vinden het natuurlijk erg jammer dat Kelly een stapje terug doet maar zijn ook erg blij dat Anne en Karien de handschoen oppakken.