Jeroen Sanders nieuwe trainer Dames 1

JeroenSanderskleinerHet bestuur heeft Jeroen Sanders vastgelegd als nieuwe trainer/coach van Dames 1 voor komend seizoen. De Lossernaar is afkomstig van derde divisionist Tante Sien Esch Stars.

Met Jeroen Sanders hebben we een jonge en ambitieuze trainer binnengehaald. Hij is geen onbekende in de regio. Jeroen geeft al vanaf z’n 15e training.

Mini’s, jeugd en senioren: met elke leeftijdsgroep heeft hij in 18 jaar als volleybaltrainer gewerkt. Hij zocht daarbij steeds een nieuwe uitdaging en haalde meerdere licenties als trainer. Hij begeleidt mede regiotrainingen voor de jeugd.

Op zijn lijstje met clubs staan bekende namen als Volley ’68, Pollux, Devoko en de afgelopen twee seizoenen Esch Stars in de derde divisie. Voor hem wordt Wevo als tweede divisionist de volgende stap in zijn trainersloopbaan. Hij is blij met ons damesteam, dat voor het tweede jaar op rij in de subtop van de tweede divisie acteert en momenteel stevig de vierde plek in handen heeft. Wij op onze beurt zijn erg blij met de ambities en de frisse kijk van Jeroen op het team en de club.

Jeroen zal in het nieuwe seizoen, naast het trainen en coachen van het eerste vrouwenteam, ook Meisjes B1 gaan trainen.

Jeroen volgt Hans Giesselink op, die na drie succesvolle jaren vertrekt naar het tweede team van Dynamo Tubbergen in derde divisie. We willen hem bij deze alvast nogmaals bedanken voor zijn inzet.

Wij wensen zowel Jeroen als Hans nog veel succes lopende dit seizoen en natuurlijk voor daarna ook in hun nieuwe functie.