KAMPIOEN! Nivo 5 team 2 is kampioen geworden in de hoofdklasse!

Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor Wevo’70 mini’s nivo 5, team 2. Het team kon kampioen worden in de hoofdklasse in de najaarscompetitie!
Voor de wedstrijdronde in sporthal Vondersweijde in Oldenzaal stond Wevo 5-2 6 punten los. De kansen waren er dus met nog twee wedstrijden te gaan.

De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen Wevo team 5-1, de nummer drie van de ranglijst. Het werd een spannende wedstrijd want team 5-1 deed natuurlijk wel zijn sportieve plicht. De superspannende eerste set werd gewonnen met 25-23. Dat was werkte even bevrijdend want de tweede werd met 25-17 gewonnen. Maar in de derde werd het nog eens spannend. Uiteindelijk werd die ook met 25-22 gewonnen en dus een 6-0 uitslag.
Dat was al een heel eind in de goede richting. In de twee en laatste wedstrijd van dit seizoen moest nu nog 1 set gewonnen worden en wel van Rosstars 1, een serieuze tegenstander want die stond op de tweede plaats
Het team was echter in de winning mood en al snel werd duidelijk dat de titel er moest komen en er ook zou komen. Met 25-16 was het kampioenschap  een feit en was de druk eraf. Daarvan wist de tegenstander in de tweede set te profiteren, al was het verschil minimaal: 23-25. In de laatste set wilde team Wevo 2 goed afsluiten en dat lukte: ook deze set werd gewonnen, de
wedstrijd was dus als ware kampioenen uitgespeeld!
Wevo 1 deed het overigens ook heel goed in de hoofdklasse, dit team eindigde als derde in de poule van 5 teams.

Heel goed gedaan meiden van Wevo nivo 5 team 2, dat bestond uit Tess Moleman, Romy Bolk, Teske Mulder, Mirthe Bijen en Liz Meekenkamp. De trainster was Babet Bekhuis en coach was Ingrid Meekenkamp. Van harte gefeliciteerd met de titel in de hoofdklasse en beide teams succes in de voorjaarscompetitie!