Kom op 27 mei allemaal naar de clinic van Jeugd Oranje in Weerselo!!

IMG_1044Woensdag 27 mei aanstaande wordt een bijzondere dag voor onze vereniging. Dan wordt er namelijk in ‘t Trefpunt vanaf 18.00u een volleybal clinic gegeven door het Talent Team Jong Oranje vrouwen voor de A- B- en C- jeugd van Wevo’70.

Het Talent Team bestaat uit speelsters en spelers van 14 tot 20 jaar die klaargestoomd worden voor een professionele volleybalcarrière. Een jongens- en een meisjesteam nemen deel aan de competitie in de eredivisie. Ze trainen op het nationale sportcentrum Papendal in Arnhem. De spelers en speelsters maken ook deel uit van Jeugd- of Jong Oranje, de kweekvijver van het ‘grote’ Oranje.

Wat deze clinic extra speciaal maakt, is dat in het Talent Team ook een speelster van Wevo’70 zit: Christie Wolt. Zij speelde afgelopen jaar al zeer verdienstelijk in de eredivisie en maakte al meerdere keren deel uit van een nationaal jeugdteam op grote toernooien als het EK.

Christie zal samen met 3 collega’s van Jong Oranje onder leiding van trainer Han Abbing dus een clinic voor de A- B- en C-jeugd van Wevo’70 geven. Elleke Bijen, in het kader van haar trainersopleiding, en onze voorzitter Tom Wolt tekenen voor de organisatie van deze bijzondere gebeurtenis.

De clinic is dus voor de jeugd van Wevo’70 maar het is natuurlijk ook gewoon een prachtig evenement om naar te gaan kijken. Iedereen is welkom, de entree is gratis en neem voor vooral familie, vrienden en vriendinnen en overige bekenden mee. Wat is voor de jeugdleden van Wevo’70 en degenen die de clinic geven leuker dan wanneer ze mogen optreden voor een volle tribune? En het mooiste van alles is: het is nog gratis ook!

Kom dus allemaal op woensdag 27 mei naar ‘t Trefpunt en kom kijken wat er allemaal mogelijk is in onze sport!