MA2: Hoge pieken, diepe dalen, oftewel een halfjaar verslag

jaarverslagWe weten het, onze verslagen zijn al een tijdje van de radar. We komen nu als eerste met een nieuw fenomeen, een seizoensverslag!

Op zich, in de eerste klasse was voor ons al een beetje als FC Twente in de Champions League. Toch werden onze eerste wedstrijden overtuigend met 4-0 of 3-1 gewonnen. Ergens dachten we zomaar kampioen te kunnen worden. Totdat de tegenstanders steeds langer werden, en wij niet groter.

De derby tegen A1 werd dan ook met 3-1 verloren, toch was het een spannende wedstrijd. Daarna werden alle wedstrijden verloren met 4-0, kan gebeuren, elk team heeft wel eens een dipje.
Onze laatste seizoenswedstrijd was op maandag 8 december, waar Set Up bij 4-0 winst tegen ons kampioen zou kunnen worden. Alleen bleek de wedstrijd al om 18.30 te beginnen in plaats van 19:00 uur, dus moesten we even wat gas bij geven. Al met al werd deze wedstrijd ook met 4-0 verloren, maar Set Up wordt gelukkig zaterdag pas kampioen.

We zijn op een 7e plek geëindigd, van de elf. Iets waar we eigenlijk best tevreden mee kunnen zijn. Natuurlijk zijn we nu goed voorbereid, volgend jaar doen we gewoon weer een kampioensfeest!