MA3: uiteindelijk toch tegenstander set onder 10 gehouden!

MA3Jaja het wordt toch eens tijd dat wij MA3 wat van ons laten horen.  De eerste wedstrijd van het seizoen verliep ons nog niet zo goed, deze hebben we dan helaas verloren met 4-0.  De tweede wedstrijd daar in tegen hebben we gewonnen met 4-0. We moeten toch wel een paar puntjes pakken hé.

Afgelopen zaterdag moesten we tegen Vrivo MA2 spelen. Na wat inlopen, inspelen en inslaan konden we beginnen met de wedstrijd. Of toch niet?

Waar was onze scheidsrechter? En waar waren de tellers op het begin? Maar gelukkig was dat probleem snel opgelost.

Dan maar snel beginnen met de wedstrijd. De eerste set verliep ons soepeltjes en deze set hebben we dan gewonnen met 25-10. Op naar de tweede set.  Deze set wouden we proberen onder de 10 te houden. Zou ons dat lukken of …… De set niet onder de 10, maar wel gewonnen 25-10.

De derde set maar proberen.  Met een inkak momentje midden in de wedstrijd, moesten we er toch keihard voor gaan knokken. En dat is ons zekers gelukt. Gewonnen met 25-17. De vierde set moest toch echt een keer onder de 10 blijven. En deze set verliep met een inkak moment, maar wij laten ons niet kennen. En we pakken de puntjes gewoon terug. Dus ook deze set met 25-9 gewonnen. Heee, dat is ja onder de 10 gebleven! Toch een set gelukt.

Aanstaande vrijdag spelen wij in Holten tegen Mintonette A1.