MB1: na 4-0 tegen nummer 2 nu koploper met volle 15 punten!!

MB1Tweede verslag van ons MB1, vorige week hebben wij tegen Webton Hengelo MB2 gespeeld waarvan we 4-0 hebben gewonnen. Met 10 puntjes bovenaan gingen wij vandaag tegen nummer 2 spelen Flash Stars MB1 die 1 puntje onder ons stonden. Maar eerst moesten we even op de foto voor ons teamfoto op de site. Na de foto gingen we maar eens warm lopen. Na een half uurtje te hebben warm gelopen en ingespeeld te hebben kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set verliep op het begin niet zo lekker. En stonden we een paar puntjes achter. Maar zo als Annet zegt: ‘Koppies niet laten hangen gewoon door gaan” gingen we er gewoon met volle moed tegen aan en jahoor het hielp we hebben de eerste set gewonnen met 25-16.

Tweede set verliep een stuk makkelijker en met een paar goeie tips van Annet gaan wij er helemaal voor.  En deze set hebben we ook gewonnen met 25-7.

De derde set verliep toch weer wat minder. En hebben het ons zelf spannend gemaakt.  Het liep gelijk op. Rianne die een paar mooie opslagen had moest er maar eens inkomen en een mooie opslag geven. En dat deed ze ook. Uiteindelijk stond het 25-25. Maar wij laten ons niet kennen en willen deze set ook winnen natuurlijk.  En jahoor het is ons gelukt om met 27-25 te winnen.

De vierde set ging ook gelijk op, maar wij gaan voor de 4-0 overwinning. En deze set hebben we dan ook met 25-21 gewonnen.

Ja de 5 puntjes zijn weer binnen. En staan wij boven aan met 15 punten. Volgende week spelen wij in Geesteren tegen Tornado Geesteren MB3 waar wij weer met volle moed tegen gaan spelen.