MB1: spannende maar koude pot tegen no.2 met 3-1 gewonnen

MB1Zaterdag hadden we een spannende wedstrijd tegen de nummer  2. Om kwart voor 10 gingen we dan ook richting Almelo. Eenmaal aangekomen gingen we op zoek naar de kleedkamer. Wat een doolhof was dat. Maar gevonden. Snel omkleden en de zaal maar eens in gaan. Aangezien het niet zo warm was werd er dus fanatiek ingelopen en warm gespeeld. Om kwart voor 11 begon de wedstrijd.

De eerste set verliep goed. De wedstrijd had toch wel een spannend verloop. We liepen namelijk gelijk op. Maar na een paar goeie serves stonden we een paar puntjes voor. En in de time-outs kregen we steeds goeie raad van Annet. En deze set hebben gewonnen met 25-22.

De tweede liepen we in het begin achter. Maar deze hebben we wel mooi weer in  gehaald. Maar Almelo had een paar goeie prikballetjes.  Geen paniek gewoon met de koppies erbij blijven en 3 x blijven spelen. En ja het heeft geholpen en ook deze set hebben we gewonnen met 25-20. De puntjes zitten toch wel dicht bij elkaar.

De derde set verliep toch wat minder. En begonnen we achter te lopen. Op het begin was er een beetje gedoe met de puntentelling, maar dat is uiteindelijk uitgelegd door de scheidsrechter.  Verder met de wedstrijd. Almelo had een paar goeie serves. Tijd dan maar voor een time-out. Misschien dat die wou helpen. Uiteindelijk stond het 24-23 voor Almelo. Wie zou deze set winnen? Helaas hadden ze een mooie bal achterin het veld en hadden wij ons verkeken of die nou in of uit was. Helaas hij was in. En hebben de set verloren met 25-23.

Op naar de laatste set. En die wouden we niet verliezen. We gingen er weer vol tegenaan. Meteen een paar goeie aanvallen. Het liep weer gelijk op. En de puntjes bleven dicht bij elkaar. Maar deze set hebben we gewonnen met 25-22.

Na even lekker te hebben gedoucht (want dat was wel nodig :P) kregen we in de kantine nog een glas ranja. Met 4 puntjes gingen we weer richting ons dorpje. En staan wij nog steeds bovenaan met 29 punten. Gaan we dit seizoen toch waar maken om kampioen te worden? Spannend. Na de wedstrijd hadden we nog teamoverleg wat over ons teamfeest ging. Ja die is zaterdag ook al. Eitjes bakken bij Annet??? We spelen zaterdag om 1 uur tegen Tornado Geesteren MB3. Kom gezellig een kijkje nemen. Aanmoedigers kunnen we altijd gebruiken!!!!