MB1: twee blessures, toch 3-1 zege en nu: kampioenswedstrijd!!!

MB1Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd tegen Flash Stars MB1. Met 2 blessures in het team gingen we richting Fleringen. Met 7 spelers gingen we dan ook de wedstrijd in . Sommigen hadden een andere positie, want we zaten maar met 1 midspeelster. Zoals wij zeiden het komt allemaal goed zolang je elkaar maar helpt. Maar snel beginnen met de wedstrijd.

De eerste set  begonnen we goed, maar begonnen iets achter te lopen en hebben dan helaas ook deze set verloren met 25-22. De tweede set verliep mooi. Maar een paar mooie aanvallen erbij gingen we dan ook als een speer naar de 25. De set hebben we gewonnen met 25-12. De derde set ging ook goed en hebben deze gewonnen met 25-19. De vierde set liep gelijk op en het werd er spannend van. Soms was de concentratie een beetje weg maar we bleven spelen en hebben gewonnen met 25-23. En wij hebben er weer 4 puntjes bij.

A.s. zaterdag 7 december om 13.00 uur hebben wij onze kampioenswedstrijd!! We spelen tegen Holyoke MB2. De wedstrijd is in ’t Trefpunt. Als je tijd hebt kom ons aanmoedigen! We zouden het heel leuk vinden als jullie komen kijken. Misschien tot zaterdag! En anders laten wij natuurlijk wel weer wat van ons horen!