MB1: vier op een rij (4x 4-0 dus), ondanks ietwat bijziende scheids…

MB1Afgelopen zaterdag  mochten wij tegen Tornado Geesteren MB3 spelen. Aangezien wij tot nu toe alles nog met 4-0 hebben gewonnen wilden wij natuurlijk ook van Geesteren winnen met 4-0. En het is ons gelukt 4 keer op een rij 4-0 gewonnen!

Eenmaal aangekomen in sporthal de Ransuil gingen wij ons maar omkleden in de overvolle kleedkamers. Dan maar snel naar de zaal waar het niet zo warm was. Dat werd fanatiek inlopen. En na het inlopen had ook niemand het meer koud. Snel met de wedstrijd beginnen.

Tornado begon met de serve en had zachte balletjes over het net heen. Ze hadden een beetje een sloom begin. Maar wij bleven 3 keer spelen en haalden zo onze punten binnen. En hebben deze set gewonnen met 25-17.

De tweede set hadden we afgesproken dat Tornado onder de 10 punten zou blijven, maar dat is niet gelukt. Volgende set misschien? We hebben deze set wel gewonnen met 25-16.

Is het deze set onder de 10 gebleven? We hebben deze set gewonnen met 25-10.

De laatste set wilden we natuurlijk ook winnen om weer 5 puntjes binnen te halen. Het viel ons tijdens de wedstrijd op dat Tornado helemaal naar de rechter kant van het veld trok en allemaal bij elkaar stond. En daarom de linkerkant helemaal vrij was. Annet gaf onze de tip om daar de serve heen te doen. Met een opslag wat minstens een meter in was gaf de scheid hem toch uit. Misschien een brilletje nodig? Achja wij doen er niet moeilijk over. En hebben gewonnen met 25-09.

En hebben ook bij de wedstrijd weer 5 puntjes binnen gehaald. En staan nu bovenaan met 20 punten. 2 november spelen wij pas weer een wedstrijd thuis tegen Holyoke MB2. Kom een keertje kijken naar onze wedstrijd als je zin hebt!