Na 18 oktober: we kunnen weer trainen, met beperkingen

Hallo allemaal,
Vorige week hebben wij als vereniging alle trainingen én wedstrijden stilgelegd t/m zondag 18 oktober. Inmiddels heeft ook de Nevobo alle wedstrijden afgelast tot en met 10 november. Naar aanleiding van de nieuwe landelijke corona maatregelen die gisteravond zijn ingegaan heeft de Nevobo inmiddels ook nieuwe coronaregels voor de volleybalsport opgesteld.

Wij hebben als bestuur besloten dat wij deze richtlijnen ná 18 oktober weer gaan volgen. Dit betekent dat met ingang van volgende week:
– de jeugd tot 18 weer ‘gewoon’ kan trainen. Trainers boven 18 houden altijd tenminste 1,5 meter afstand!
– voor seniorenteams trainingen weer zijn toegestaan, echter met een maximale groepsgrootte van 4 personen per veld. Dit is inclusief trainer, indien trainer binnen het veld aanwezig is. Als de trainer buiten het veld instructies geeft, telt deze niet mee. Daarbovenop geldt natuurlijk altijd de 1,5 meter afstandsregel, zowel binnen als buiten de lijnen.

De technische commissie zal met trainers en aanvoerders van de senioren teams apart overleggen of deze teams weer willen trainen en hoe dit dan ingevuld moet worden.

We blijven de coronasituatie rondom Wevo in de gaten houden zodat we hierop eventueel actie op kunnen ondernemen.

En zoals altijd: pas goed op jezelf, kom niet op training bij verkoudheidsklachten en houd altijd 1,5 meter afstand!

Wat de Nevobo heeft besloten, kun je hier lezen.

En, erg handig: kllk hier voor alle info over volleybal (trainen) en corona

Het bestuur