Nevobo hakt knoop door: competitie is ten einde

De Nederlandse volleybalbond heeft vandaag bekend gemaakt dat alle competities in Topdivisie en lager definitief worden stopgezet en dus niet uitgespeeld zullen worden. Dat betekent voor onze vereniging dat voor alle teams helaas de competitie erop zit.

Hoe jammer ook, gezien het zich nog steeds verder verspreidende coronavirus en de onzekerheid over wanneer er wel verantwoord gespeeld kan worden, is dat een begrijpelijke beslissing. Klik hier voor de link naar het volledige bericht.

Welke gevolgen dat heeft voor promotie en degradatie, is op dit moment nog niet bekend. De bond is zich daarop nog aan het beraden. Wat de gevolgen zijn voor onze vereniging de rest van het seizoen 2019/2020, sportief, organisatorisch en financieel, is op dit moment ook niet te zeggen. Wanneer daar meer duidelijkheid over is, zullen jullie daarover zo snel mogelijk geïnformeerd worden. Hou onze kanalen (deze website, e-mail, Facebookpagina, Instagram en Twitter-account) in de gaten. 

We hopen dat jullie en jullie naasten allemaal goed en gezond uit deze coronacrisis komen. Pas goed op jezelf en  op elkaar!