Belangrijk: beleidsplan en jaarvergadering, lees en denk mee!

Beste leden en vrijwilligers van Wevo ’70,
Het afgelopen jaar zijn wij als bestuur van Wevo bezig geweest met het opstellen van een beleidsplan voor de komende vijf jaar. Als vereniging is het goed om een beleidsplan te hebben, dit geeft richting aan waar we als vereniging naartoe willen. In samenwerking met de verschillende commissies binnen Wevo hebben wij een beleidsplan opgesteld, welke bedoeld is voor de leden van Wevo.

Wij nodigen alle leden van Wevo uit om dit document te lezen, omdat we graag willen dat jullie op de hoogte zijn van het beleid van Wevo en dat jullie achter dit beleid staan. Om het beleidsplan goed te kunnen uitvoeren hebben we alle steun nodig. Uiteraard horen we het graag wanneer er opmerkingen zijn bij het beleidsplan, het is een levendig document dat regelmatig bijgesteld zal moeten worden. 

Bij de algemene ledenvergadering op vrijdag 11 september willen wij het beleidsplan graag aan jullie presenteren. Wij nodigen jullie daarvoor uit om 20.00 uur in ‘t Trefpunt. Aanmelden voor de algemene ledenvergadering kan door een berichtje te sturen naar elinebanierink@hotmail.com of 06-20711001

Lees hier het beleidsplan en de gedragsregels

Beleidsplan Wevo’70

Gedragsregels en ongewenst gedrag