Christie Wolt als aanvoerder met Jong Oranje naar WK-kwalificatie!

Het wordt een interessant en uitdagend weekeinde voor Christie Wolt. De bij onze vereniging opgegroeide en deel opgeleide plaatsgenote neemt dit weekeinde deel aan de laatste kwalificatieronde voor het WK. Dat toernooi wordt gehouden in Turkije en begint vandaag. 

Het zal een zware kluif worden voor de dames in Oranje want de tegenstanders zijn niet mals: Kroatië maar vooral Rusland en gastland Turkije behoren bij de junioren al jaren tot de wereldtop.
Een fikse uitdaging dus voor Christie, die sinds een half jaar zelfs aanvoerder is van het team. En dat is toch wel iets om een beetje trots op te zijn, ook als vereniging.
Erg veel tijd om zich helemaal op dit toernooi te richten was er trouwens niet, want ze had deze week nog examens voor de middelbare school.  De dochter van onze voorzitter Tom zal na deze zomer (met of zonder WK) ook beginnen bij een nieuwe club. Niemand minder dan landskampioen Sliedrecht Sport wilde Christie, die afgelopen seizoen speelde voor Springendal Set-Up’65, graag binnenboord hebben. Voor Christie komt dat goed uit want ze gaat, als het goed is, studeren in Rotterdam. Sliedrecht is dan om de hoek.
We wensen Christie heel veel succes in Turkije en in Sliedrecht!