D1: comfortabele 4-0 winst in comfortabele hal

Het kan dus wel, een comfortabele warme hal! We speelden dan ook thuis in ons eigen Trefpunt, waar bij binnenkomst niet alleen de gezellige kantine, maar ook de zaal een aangename temperatuur had! Wat een contrast met vorige week. Nadat we weer een fotoshoot voor de wedstrijd hadden (nieuwe tenues zijn er eindelijk :-)) begonnen we dan ook niet met verkleumde ledematen aan de warm-up.

We speelden vandaag tegen de rode lantaarndrager van de eerste divisie A, de reserves van topdivisionist Alterno uit Apeldoorn. De ploeg in het groen trad met een jong team aan en daar waar het ons in de laatste wedstrijden niet echt mee zat, konden we dat zaterdag prima van ons af zetten.
Met de setstanden -14, -19, -10, -15 werd het een eentonige aangelegenheid, waarbij de gasten het elke set wel probeerden, maar in de sets 1, 3 en 4 eigenlijk geen poot aan de trapper kregen. Alleen in de tweede set bleven ze wat langer bij, maar liepen we vanaf 18-18 ook in een serie weg naar de setwinst.

Mooie opsteker
Een mooie opsteker met vijf punten erbij, waardoor we koploper af zijn (van het rechterrijtje) en weer aan de linkerkant te vinden zijn. Wel wensen we de libero van Alterno beterschap, ze viel uit na een ongelukkige botsing met een knie van een teamgenoot en was wat dizzy. Hopelijk viel het mee en zien we je bij de return weer terug!

Weer thuis
Komende zaterdag spelen we weer thuis en ontvangen we Dash Vorden. Die staan inmiddels, net als wij, ook in de brede middenmoot, dus we zijn benieuwd of we ons thuispubliek weer een mooi, spannend potje kunnen voorzetten!