D1: drie wedstrijden, dubbele shirts en chocoladepepernoten

foto-volleyZaterdag 17 september stonden er drie bekerwedstrijden in Rijssen op het programma. In verband met de warmte hadden we dubbele shirts mee. Bedankt dames 4 J (en mijn moeder voor het wassen).  Helaas konden er van ons eigen team drie speelster niet mee doen, maar we hadden goeie vervangsters. Zodra we de eerste wedstrijd zouden winnen, mocht de zak met chocolade pepernoten open.

Op naar de eerste wedstrijd tegen Rivo. We hadden twee gewonnen sets nodig. Vanaf het begin van de eerste set gingen we gelijk op. Toch werd het spannend op het einde, maar wisten we de eerste set te pakken. Op naar de tweede set in het begin veel pass fouten. Op het eind waren we toch nog wat dichterbij gekomen maar het mocht niet baten. Dus op naar de derde set. Ook toen liepen we achter de feiten aan. We hebben geknokt en kwamen toch nog weer op een gelijke stand van 13-13. Helaas verloren we deze met 15-13. De scheids vond dat we  een speelster hadden die veel kleur bracht in het veld.  Daarna hadden even een half uurtje pauze…….. voor ons gevoel hadden we gewoon gewonnen dus…….. de zak met pepernoten mocht open!  

De volgende wedstrijd tegen de Krekkers hebben we beide sets verloren met twee punten verschil. We bleven deze wedstrijd met lege handen achter.

De laatste wedstrijd moesten we tegen Tornado. Daar begonnen we goed en bleven we sterk qua blokken en aanvallen. Deze wedstrijd hebben we dan ook gewonnen met 2-0.

Er waren ook  toeschouwers naar Rijssen gekomen….bedankt!

Jette, Jet en Floor jullie natuurlijk ook bedankt voor het mee doen, goed ingevallen!

En tot slot  de competitie van dames 1 begint 1 oktober.

Onze wedstrijd is om 17.00 uur tegen SSS dames1 in Barneveld.

Dus toeschouwers zijn van harte welkom!