Spelregelcafé in moordende hitte maar wel een geslaagde avond!

img_2670Jaarlijks worden weer leden opgeleid tot scheidsrechter. Het doel van de vereniging is om ervoor te zorgen dat elk seniorlid in het bezit is van een fluitlicentie. En dat werd afgelopen seizoen, 2015/2016 bereikt!

Bij aanvang van het seizoen 2016-2017, afgelopen week, werd in het kader van Volleybalmasterz een Spelregelcafé georganiseerd door VSK Suzanne Ganzeboom en haar voorgangster en bestuurslid technische zaken, Anja Pots. Hier deden 16 leden, waarvan een groot aantal jeugdleden, aan mee. Dat werd een avondje vol puffen en zuchten want het was moordend warm in het vergaderzaaltje op de eerste verdieping van ‘t Trefpunt.

De ervaren scheidsrechter René Banierink hield het bij zijn praatje dan ook kort en het duurde dan ook niet lang dat onder het genot van een zeer welkom drankje, de meiden begonnen aan het maken van de spelregeltoets. Gelukkig mocht je die enkele keren overdoen want het bleek niet voor iedereen even makkelijk. Daar speelde ook de zeer weifelende wifi-verbinding van ‘t Trefpunt een negatieve rol bij want met de geavanceerde apparatuur bij Wevo zit het wel goed: de tafels stonden vol laptops, iPads, tablet en mobieltjes in allerlei soorten en maten.

Maar aan het eind van het liedje was iedereen toch maar mooi geslaagd en kon iedereen vervolgens oververhit maar wel blij poseren voor de fotografe/fotografen….

Kijk voor meer foto’s onder het kopje: opleiding scheidsrechters of op onze FB-pagina!