D1: Een spannende strijd, maar toch winst!

D1timeoutVorige week zaterdag vond de derby tussen Set-Up’65 D3 en Wevo 70 D1 plaats. Omdat Hans in Ootmarsum woont, nodigde hij ons uit om eerst een kopje koffie/thee te drinken met een lekker gebakje erbij. Het was erg gezellig en gezelligheid kent geen tijd! Maar er moest ook nog gevolleybald worden, dus hup hup snel in de auto en op naar de sporthal.

Om de tweede plek te kunnen behouden was het belangrijk om punten binnen te halen. Het beloofde een spannende strijd te worden. De eerste set draaide goed en we wonnen deze set dan ook. De tweede set verliep helaas niet zo goed. We maakten vrij veel persoonlijke fouten, waardoor deze set naar onze tegenstander ging.

Gelukkig wisten we ons in de derde set weer te herstellen. Onze mids maakten veel punten en we blokten veel af. Ook Nicky sloeg een aantal mooie ballen waar Set-Up’65 geen antwoord op had. De vierde set was erg spannend, we liepen gelijk op. Helaas konden wij het niet afmaken. Op naar de vijfde en beslissende set! We kwamen meteen op een voorsprong en hielden dit ook vast. We wonnen de vijfde set.

Een 3-2 overwinning! Jammer van de verloren twee sets, er had meer ingezeten. Toch zijn we blij met deze overwinning!