Wevo A2 richting het kampioenschap, wie had dat gedacht?

MA2Wie had dat gedacht? Het meest fanatieke, ambitieuze, trainingsgerichte team van de Wevo staat nog steeds op de eerste plek. Volgende week vindt de titanenstrijd tegen de nummer 2 plaats, maar vandaag (vrijdag 28 maart) moest nog wel gewonnen worden van Devoc, en wel met 4-0.

Nou had onze tegenstander nog geen set gewonnen dit seizoen, dus dat gaf ons hoop.

De wedstrijd ging in de eerste set gelijk op en pas na de 10-10 konden we uitlopen en de set met 13-25 uitspelen. Dit zette de toon en de tweede set werd overtuigend met 15-25 gewonnen.
De derde set kwam enigszins de klad erin, want iedereen had natuurlijk al hallucinaties van een aanstaand kampioenschap. Toch werd ook deze set met 18-25 gewonnen. En natuurlijk om het af te maken, om die extra voorsprong op Mintonette te behouden (1 punt), werd ook de vierde set binnen gesleept.

Oftewel, het eerste kampioenschap is binnen handbereik. En zeg nou zelf, wie had dat gedacht? Toch vragen we jullie om volgende week ons te komen aanmoedigen, we spelen nog steeds naast dames 1 en zijn bijna net zo lang.  De titelstrijd in de tweede klasse gaat dus onverminderd verder!