D1: Een wisselvallige wedstrijd, maar toch 3-1 winst!

 D1Afgelopen zaterdag (inmiddels ruim een week geleden, verslag kwam beetje laat binnen…:-) moesten we naar Amersfoort om te spelen tegen Forza Hoogland DS 1. We zijn goed gestart in de tweede divisie met al twee overwinningen op zak. Daar zouden wij graag een derde overwinning aan willen toevoegen. Rond de klok van half 3 vertrokken we uit Weerselo.
Natuurlijk was iedereen voorzien van een lunchpakketje die we tijdens elke uitwedstrijd van Hans krijgen.

Dit keer was het lunchpakketje zelfs voorzien van twee stukken Mars. Dus voldoende energie voor de wedstrijd! Ook zat er net als de vorige keer een lekker worstje in. Esther had zo’n zin in het worstje dat ze het plastic om het worstje er maar bij op at. Hopelijk zou dit geen consequenties voor de wedstrijd hebben.

Om 5 uur begon dan de wedstrijd. Over de eerste set kan ik kort zijn. Dat was in één woord dramatisch. Deze set moesten we snel vergeten en ons in de tweede set van een heel andere kant laten zien. Gelukkig herpakten we ons tijdens de tweede set. Er zat meer tempo in ons spel, waardoor we het onze tegenstanders moeilijk maakten. Toch maakten we nog wel veel onnodige fouten en werd het nog even spannend. Maar wij waren toch sterker en wonnen de set met 21-25. Op naar de derde set! Ook tijdens de derde set speelden we wat wisselvallig. Af en toe weer onnodige fouten afgewisseld met goede momenten. Ook lieten wij tijdens de derde set zien dat wij toch sterker waren en wonnen ook deze set met 19-25.

De vierde set was een lange en spannende set. Aan het eind van de set liepen we gelijk op. Uiteindelijk waren wij toch de sterkere partij en wonnen de set met 28-30. Het was een zeer wisselvallige wedstrijd met soms onnodige fouten, maar ook met hele goede momenten. We hopen deze onnodige fouten tijdens de komende wedstrijden eruit te halen en mooi en leuk volleybal te laten zien. Maar uiteraard zijn wij erg blij met alweer de 3e overwinning! Na de wedstrijd hebben we onze overwinning gevierd door nog even een lekker hapje te eten bij de Mac!