D4: veel supporters, maar helaas mocht het niet baten…

D4Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Polstars op het programma. Het kon wel eens een spannende wedstrijd worden want de dames uit Bentelo stonden op de 5e plaats en wij op plek 4. Teams die gelijk aan elkaar zijn, dus een mooie pot te verwachten voor onze supporters. Zij waren dan ook in grote getale naar ‘t Trefpunt gekomen 😉 Top!

Met een bijna volledig team begonnen we aan deze wedstrijd. Chantal, die had gezegd dat we eind november weer op haar konden rekenen i.v.m. de geboorte van mini-supporter Noud, deed al weer mee.
In het begin van de eerste set konden we nog redelijk met Polstars mee komen en het spel was dan ook leuk om naar te kijken, maar naarmate de set vorderde liepen we achter de feiten aan, de set eindigde dan ook in 16-25.
We vonden dat we zeker wel een puntje van deze dames konden pakken en met die motivatie begonnen we de tweede set. Een tandje erbij werd alleen een versnelling minder, de pass vloog alle kanten op en van onze kant werd er niet meer aangevallen. Ook deze set ging naar Polstars met 14-25.
In de derde set namen we revanche. Na een aantal wissels van Marcel kwamen we terug, we namen zelfs de voorsprong. Maar helaas kwamen we in een dipje terecht en wisten de set niet af te maken. Polstars haalde hun achterstand in en won de set met 22-25.
De vierde set was dramatisch: geen pass, dus geen set-up en ook geen aanval. Deze set verloren we dan ook terecht met 15-25.

Aankomende zaterdag spelen we weer thuis, maar nu tegen koploper Buvo DS1. Alle aanmoediging is welkom vanaf 17.00 uur in ‘t Trefpuntzaaltje. Tot dan!