D1: en dat is drie keer een vijfsetter op rij…

Soms is het schrijven van een verslag een hele opgave, deze keer valt het mee!
Copy paste van vorige week en setstanden zelfs bijna gelijk. Kan dat zo maar? Ja hoor, zo constant spelen wij op het moment. Net als vorige week weer een uitwedstrijd (Nijmegen, we spelen echt landelijk) en na een moeizaam begin eerst weer op een 2-0 achterstand komen. Ook weer minimale verschillen, maar we laten ons zo de ‘keze van de stoete vrett’n’.
Sleutelen aan de opstelling en de rotatie, zelfs zo vaak dat we bijna verkeerd het veld in worden gestuurd … , maar dan beginnen we ineens dat te doen wat we doordeweeks ook zien. Servedruk, sterke blokkering en met twee keer 17-25 dwingen we de tiebreak af. En ook die winnen we weer. Dat is dan drie keer een vijfsetter op rij! Als koploper laten we punten liggen, maar als je er bij bent geweest dan weet je wel beter. Dat is drie keer op rij hard geknokt voor een resultaat en de punten.

Door blessures waren we niet compleet, maar met de inzet van Babet Bekhuis en de verdienstelijk debuterende Pien Blokhuis, hebben we ons prima door de wedstrijd heen geslagen!

Komend weekend weer een primeur: we spelen niet op vrijdag, niet op zaterdag maar op zondag!!! Om 13.00u zijn jullie allemaal welkom in sporthal ‘t Trefpunt in Weerselo voor de strijd met Boemerang uit Eibergen. Toegang: gratis!! Tot dan!

Wevo’70 D1