D1: laatste thuiswedstrijd met afscheid en bedankjes

DSC_0183En dan staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Een pittige tegenstander Tante Sien Esch Stars. Wij hadden de punten nog hard nodig, dus moesten alles uit de kast halen. Om 16.00 uur verzamelen in ‘t Trefpunt. In de hal hing al een groot spandoek, Jan Bedankt. Ook hij sluit vier seizoenen af bij Wevo. Jan bedankt voor al je inzet bij ons.

Nou dan moeten er toch helemaal punten te halen zijn. We waren gemotiveerd. Kelly nam een plekje op de bank.

We begonnen aan de eerste set. Het verliep goed. We hadden een grote voorsprong genomen. Erg groot zelf. 23-15!! En dan? Punt voor punt kwam Esch Stars dichter bij. Het werd spannender en helaas moesten we deze set uit handen geven met 23-25. Snel vergeten en opnieuw beginnen. Gelukkig lukte dit ook en wisten we set 2 met 25-20 te winnen. Dit proberen voort te zetten. We moesten hard werken voor de punten maar ook deze set weten we naar ons toe te halen, met 25-23. Nu op naar de overwinning! Maar Esch Stars kwam weer terug in de wedstrijd. We verloren deze set met 22-25. Dan toch maar weer een vijfsetter. Hier waren we de 1e helft van het seizoen erg goed in. We hebben veel vijfsetters gespeeld en de meesten wisten we te winnen. Helaas konden we het nu niet. De vijfde set was alles weg. 4-15 verloren. Een 3-2 nederlaag. Wel erg jammer, want er had wel een overwinning ingezeten.

IMG_9785IMG_9801IMG_9794

Na de wedstrijd hebben we onze vaste tellers, vlaggers en publiek bedankt voor hun inzet bij alle thuiswedstrijden. Zonder hun kunnen we niet spelen. Dus dames en heren Dank hiervoor. Ook Kristie en Juliet bedankt dat jullie bijna alle wedstrijden met ons mee wilden doen. Super!  Jan werd ook in het zonnetje gezet voor zijn inzet van afgelopen jaren.

IMG_9842Nu op naar de laatste wedstrijd VCV, zij zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden! Dus dat kan nog een leuke wedstrijd worden. We hebben de punten nodig om nog zo hoog mogelijk te eindigen. Dus publiek laat je nog een keer horen! A.s zaterdag 16.00 uur in Varsseveld.