Ja hoor: Dames 5 is KAMPIOEN!!!! (met updates)

D5_1En ja hoor, Dames 5 is vanavond kampioen geworden in de derde klasse A. Het team van trainer/coach Thea Hoogendijk (en collega-trainer Marcel Hermelink) pakte in Markelo tegen Markel Up 2 de eerste twee sets op meer dan overtuigende wijze (25-13 en 25-10) en was daarmee zeker van de titel. Een mooie beloning ook voor de meegereisde fans naar sporthal De Haverkamp.

Daar kwam volgens onze speciale verslaggeefster AP een versierde Wevo-bus voorrijden en een auto vol met taart en champagne, bloemen van Thea voor Thea en een prachtig glazen kunstwerk van de Nevobo voor de kampioenen!!!

Update om 22.54u van onze verslaggeefster: “Ze knallen gewoon door, ‘t maakt niet uit wie erin staat. Knap serveerwerk en overtuiging in de aanval. En dat allemaal met ….blauwe nagellak op 100 nagels… Derde set: 25-17 gewonnen!

Update om 23.25u van onze verslaggeefster: En dan nu: mooie blauwe shirtjes, handen schudden, kadootjes in overvloed: echte kampioenen! Uhm, wel de laatste set net verloren: 23-25, praten we verder niet over….

Tot zover. Van het team zelf zullen we ongetwijfeld nog een spetterend verslag met de nodige achtergrond informatie ontvangen!