D1: met slimste mens, nieuw lid, 2 fans naar 5 punten in Hierden! BAM!

imagesAfgelopen wedstrijd vertrokken we om half 4 met ons lunchpakketje richting Hierden. Wierden? Nee Hierden, bij Harderwijk! 1,5 uur rijden om te ballen tegen de ondersten. Of de reis dan lang duurt? Nee, de tijd vliegt voorbij. Vooral als er wordt gespeeld met het spel ‘de slimste mens’ op de telefoon. Bekend van programma, erg leuk om tegen elkaar te spelen! (tip)

Nadat we lekker een bakje koffie/thee hadden gedronken en hadden gegrapt met de scheidsrechters zochten we de kleedkamers op. Tot onze verbazing waren de tegenstanders al aan het inlopen (tijd 17.15 uur, start wedstrijd: 18.00 uur).  Wij begonnen om 17.30 uur met inlopen. We hadden een nieuw lid op de bank: Wouter Gravesteijn. Onze verzorger en toevallig ook nog vriend van Nadja. Welkom! Tevens waren er twee supporters, Henry en Tineke Kleine Wiecherink. Super leuk dat jullie er waren!

Om 18.00 uur starten we de wedstrijd tegen de ondersten. De volleybalsters van HCS  hebben 6 punten gepakt uit 13 wedstrijden en we wouden graag dat getal op zes laten staan.

Dit keer begonnen we de wedstrijd mét onze reservespelers (grapje! voor de krantlezers: Vorige week stond er in de krant dat de reservespelers de vierde set hadden gespeeld, maar dit was niet het geval. Het waren gewoon onze teamgenootjes en GEEN reservespelers). We waren compleet en er werd geprobeerd dat alle spelers in het veld kwamen. En dat is gelukt!! De dames van HSC begonnen erg fanatiek aan de wedstrijd, maar halverwege de set namen wij het voortouw en wonnen we de set met 17-25. De tweede set werd er gewisseld en deze set wonnen we ook, nu met 19-25. Op naar de derde set met een nieuwe wissel. Ons doel was om geen één set weg te geven. Hans vond dat we meer konden genieten van de wedstrijd. Hij miste nog ‘het stokbrood met brie’. De derde set (14-25) en uiteindelijk de vierde set (16-25) wonnen we!
Met een goed gevoel konden we naar huis. BAM 4-0.
We hebben ons zelf uiteraard getrakteerd op een lekkernij van de McDonalds.

Nu hebben we een paar weekenden vrij. Aanstaande zaterdag zal meisjes A wel de halve finale spelen van Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. De eerste wedstrijd is om 9.30 uur in Ootmarsum.

Wij (dames 1) gaan 28 februari naar Ootmarsum, dat is onze  eerst volgende wedstrijd. We spelen dan om 15.00 uur tegen Set-Up dames 2. Tot dan!