D1: een lekkere pot, winnen van koploper met 3-1 en dus: taart!

monchouAfgelopen zaterdag (24 januari) hadden we de wedstrijd tegen de koploper: Forza Hoogland D1. In de eerste competitie helft hebben we 3-1 van dit team gewonnen, maar toch hadden we veel verwachtingen bij dit team. We hoopten dat het een leuke, spannende wedstrijd werd waarbij ons niveau gehaald werd!

Om 5 uur begon de wedstrijd, onze mini van de week Pleunie mocht als eerste serveren! Door haar serve konden we met veel enthousiasme beginnen aan de eerste set. Bedankt Pleunie voor je extra support! 🙂
De eerste set was een goede set voor ons. We speelden ons eigen spel en zo konden we wat mooie dingen laten zien! We hebben deze set enthousiast gewonnen met 25-21.
Met goede moed, op naar de tweede set. Het was een mooie set om naar te kijken en deze hebben we ook gewonnen met 25-19. Allemaal enthousiast natuurlijk, want nu hadden we een 2-0 voorsprong op de koploper! En dat betekent taart, want Hans had nou eenmaal een belofte gedaan..
Met veel enthousiasme begonnen we aan de derde set. We stonden gelijk 4-0 voor en dat wilden we graag voortzetten. Dit hebben we ook gedaan en deze set hadden we ook gewonnen met 25-14.
Laatste set, werd dit een 4-0 overwinning? Nee, jammer genoeg geen 4-0 overwinning. Deze set hebben we verloren met 21-25. Maar geen teleurstelling! Een mooie 3-1 overwinning op de koploper is iets waar we blij om mogen zijn.

Door deze zege behouden we onze 5e plek en volgende week mogen we naar Hierden om een wedstrijd om 18:00 uur te spelen tegen HSC!