D1: Spannende maar wisselende wedstrijd in Doetinchem

IMG_7794Zaterdag 17 januari mochten wij, Wevo dames 1, naar Doetinchem om een wedstrijd te volleyballen tegen Orion dames 2. In de eerste helft van de competitie hebben wij 3-2 gewonnen van dit team en dit was ook een zeer spannende wedstrijd.

Het voelde als een hele lange reis richting Doetinchem en daardoor raakte Alice ook een beetje de weg kwijt en kwamen we eerst op een doodlopende weg uit. Daarna zette Kelly haar TomTom wel aan en uiteindelijk zijn we toch in de sporthal terechtgekomen!
Door onze nodige tijdverlies in de auto naar Doetinchem moesten we heel snel een kopje koffie/thee opdrinken om snel te beginnen aan de wedstrijd!
Om half 1 stonden we in de zaal, maar we konden nog even rustig aandoen omdat er een wedstrijd voor ons uitliep.
Iets later dan 1 uur begon de wedstrijd. We hadden er allemaal veel zin in en we hoopten dat het een leuke wedstrijd werd met veel enthousiasme!
De eerste set ging gelijk op, door onnodige fouten ging de set toch naar Orion met 25-23. Jammer, maar door naar de tweede set! Het ging weer gelijk op tot 23-23. Gelukkig werd het 23-25 en het was 1-1!
De derde set dan, dat was er een om snel te vergeten. Door veel persoonlijke fouten hebben we deze set verloren met 25-12.
Op naar de vierde set, we wilden nog even alles laten zien en we wilden niet met 1 punt naar huis. Het ging gelijk op, maar jammer genoeg hebben we deze set verloren met 27-25.
Het was een spannende maar ook een hele wisselende wedstrijd, we hopen dat we dit kunnen verbeteren 24 januari in de thuiswedstrijd tegen Forza Hoogland D1!

Onze meegereisde supporters bedankt, en tot volgende week!