D1: Nelson Mandela in de Aanleun (?), Esther op mid (?) en ja, die vierde set..

201314D1Afgelopen zaterdag stond voor ons de wedstrijd tegen Set Up dames 3 op het programma. We hadden er veel zin in en we hadden zin om eens met 4-0 te winnen na 4 keer te winnen met 3-1.. Om vier uur zaten we bijna allemaal in de kantine voor een kopje koffie/thee. In de voorbespreking kwam het onderwerp Nelson Mandela naar voren en een mooie opmerking van Nicky: “Nelson Mandela, die woont toch in de Aanleun?” “Nee Nicky, die woont niet in de Aanleun..” Haha

De wedstrijd voor ons van dames 5 liep een beetje uit waardoor we even moesten wachten totdat we konden inspelen. Na het inspelen rond kwart over 5 konden we met de wedstrijd beginnen. We hadden geen mini’s dus we moesten de wedstrijd met onze eigen krachten beginnen.
De eerste set verliep goed, de pass kwam goed en we konden het afmaken! Er lag veel serve druk van onze kant en zo namen we een flinke voorsprong. Deze set hebben we gewonnen met 25-13!
Op naar set twee! Deze set ging ook goed en we lieten Set Up de fouten maken. Deze set hebben we gewonnen met 25-17!
Op naar de derde set. Na een mooie serve serie van Nadja stonden we al snel met 10-0 voor! Ons blok zat potdicht en Set Up had niet veel kans om te scoren. Doorgaan dus! Dat hebben we ook gedaan en we hebben deze set gewonnen met 25-15.
Dit betekende een overwinning! Maar daar namen we geen genoegen mee. Op naar de beruchte 4e set… De set waar we al 4 keer een puntje hebben laten liggen. Dat moet ons dit keer niet gebeuren, dachten we. In het begin van de set ging het gelijk op. In het midden van de set moest Kelly worden gewisseld, omdat ze last had van haar enkel. Wie moest er nu op mid? Hans wist het wel, Esther! Na een verrassende reactie van Esther stond ze toch een minuut later in het veld op mid. Maar daar lag het niet aan, veel persoonlijke fouten zorgden voor een verloren set met 22-25..

Een mooie 3-1 overwinning natuurlijk, maar toch weer jammer van die laatste set..

Aankomende zaterdag spelen we om 18.15 uur tegen Elite/Dynamo in Neede. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom!