Mini’s Wevo 2 (niv. 2) meteen bij debuut kampioen!!!

2013-12-07minikampioenenNiet alleen Meisjes B1 kon afgelopen weekend de vlag in top hangen, ook bij de mini’s hadden we een kampioensteam. Het is het Niveau 2 Wevo 2 die zaterdagochtend in onze eigen sporthal de titel binnenhaalde. Het team bestond uit Iris Kok, Kirsten Letteboer, Indy Evelo, Tess Bijen en Romi Analbers. Coach was Nicole Bijen en trainster was Kelly Zwiers.
Niveau 2 Wevo 2 bestaat uit allemaal meiden die pas dit jaar gestart zijn met volleyballen. Samen met Pollux stonden ze de hele tijd bovenaan. Afgelopen zaterdag speelden ze hun laatste wedstrijd tegen de directe concurrent. Ze moesten beide helften winnen (zij spelen 2x over 13 minuten. Per helft zijn er 2 punten te verdelen). Ze hadden ook echt 4 punten nodig om kampioen te worden, anders werd Pollux kampioen.

De eerste helft hebben ze overtuigend gewonnen met 4-0, maar in de tweede helft konden we zien dat deze teams echt aan elkaar gewaagd waren. Er zaten hele lange rally’s tussen. Wevo stond eerst voor met 1-0, maar Pollux kwam terug: 1-1. Bij deze stand was Pollux kampioen. De tijd tikte door. Wevo maakte uiteindelijk zijn tweede punt en deze voorsprong hebben ze vast gehouden. Kampioen!!!!!

Deze mededeling werd door de organisatie nog even extra gecontroleerd, maar toen kwamen dan echt de medailles te voorschijn. Met ook de mededeling dat ze de tweede helft een niveau hoger mogen spelen. Meiden: van harte en veel succes op een niveau hoger!