MB1: en nu het echte verslag, met vuurwerk, van de KAMPIOENUHHHHHH!!!

DSC_1898En ja wij kunnen ook zeggen KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN OLÉ OLÉ!!!!! Het is ons gelukt om 2 puntjes binnen te halen. Zaterdag speelden wij tegen Webton Hengelo MB2 op het middenveld. Wist Hengelo dat we kampioen konden worden?  Na goed en fanatiek te hebben ingelopen konden we ons warm spelen. De wedstrijd had iets vertraging op het begin, want we zaten zonder scheidsrechter. En wat moet je zonder scheidsrechter? Met onze tribune goed gevuld kon de wedstrijd dan ook beginnen.

Toen de wedstrijd eenmaal begon liepen we al snel achter. Wat is dit nou? Maar wij laten ons niet kennen. We gingen 3 keer spelen en pakte de achterstand in. Maar de punten bleven toch wel dicht bij elkaar. Met soms een time-out ertussen door om even goed advies te krijgen van Annet verliep de wedstrijd goed. Maar de zenuwen zat er toch wel in. En dat was ook te merken. Bij de stand van 24-20 had Hengelo een mooie aanval, maar wel uit en precies op ons bidonkratje. Die dan ook met een knal uit elkaar knapt. Vuurwerk was er ook al bij. Haha. Maar het is ons gelukt om deze set te winnen met 25-20.

De tweede set moest daarom toch ook wel lukken. Nog 1 puntje hadden we nodig. Deze set verliep gelijk op. Zou het ons lukken? Zoals Marloes zegt: ‘jongs wie bint geen poesje maar tijgers!’. Dan laten we dat ook zien. Met een paar mooie aanvallen ertussen.  Kwam het dan ook goed. en jahoor wij konden schreeuwen dat we kampioen zijn, want deze set is gewonnen met 25-21. Na gespring op het veld (ons klein feestje) moesten we nog 2 sets spelen. Maar in ieder geval die 2 punten waren binnen. En niemand kan ons die nog afnemen. De titel is binnen.

De derde set verliep opeens stukken makkelijker. Er was een grote last van onze schouders af. En het speelde opeens stukken makkelijker. En wonnen deze set dan ook met 25-17.

De vierde set verliep dan net weer iets minder en deed voor ons doen er best lang. Maar we wilden de wedstrijd wel met 4-0 winnen. Dan moeten we er wel werk van maken. De punten liep gelijk op. Met een goeie serie serves kwamen we steeds dichter bij de 25. Maar Hengelo kwam ook steeds dichter bij. Maar het is ons toch gelukt om dat tegen te houden. En hebben deze set gewonnen met 25-22.

Groot feest op het veld. Na de tegenstander te hebben bedankt voor de wedstrijd. Kwam Kelly naar ons toe en zei ‘Dames zullen we er traditie van maken?’ Nou Kelly dat willen we wel!! Toen kwamen iedereen ons feliciteren en moesten er natuurlijk nog foto’s worden gemaakt. Iedereen bedankt voor de felicitaties en de leuke cadeaus. Het smaakte ons goed! Na snel te hebben gedoucht moesten we snel naar buiten, want de plattewaag stond al klaar om met ons een ere rondje door ons mooie dorpje te maken. Met Annet die voor het eerst op een plattewaag heeft gezeten. Onderweg stonden we nog even in de file. Ja dat kan ook nog in een dorp. Ze waren namelijk de kerstboom aan het zetten en de vrachtwagen stond midden op de weg. Maar wij werden uitgenodigd om een borreltje te komen drinken haha. Bedankt daarvoor. Later gingen we weer snel naar ’t Trefpunt waar de taart op ons stond te wachten. Mmmh. De taart die smaakte ons goed. Later hebben wij nog even bij Van Olffen gezeten. En natuurlijk hadden wij die avond ons kampioensfeest. Die naar Bays ging. En dat was super gezellig.

Volgende week hebben wij nog een wedstrijd tegen Holyoke MB2. Die wij natuurlijk nog even gaan winnen!