D1: nichtje uit Nijmegen, gluteus maximus, traktatie en: alweer 4-0!!

wevoweerseloNa onze bekerwedstrijd van afgelopen woensdag, mochten wij afgelopen zaterdag weer vanuit de oude vertrouwde sporthal ’t Trefpunt aantreden. De dames uit Nijmegen van de vereniging Pegasus kwamen bij ons op bezoek. Ze moesten twee uur rijden. Je moet er wat voor over hebben. Maar deze keer hadden ze niet alleen een leuke wedstrijd, maar ook een leuke foto gemaakt, met het nichtje van Alice dat bij Pegasus speelt.

Verder waren we compleet. De vlaggers, tellers en scheidsrechters waren zoals gewoonlijk netjes op tijd! Gelukkig kon onze Suzanne weer mee spelen. Het ging beter met haar gluteus maximus, ja met haar gluteus maximus. Met haar wat? Ja met haar gluteus maximus. Jullie raden de prijsvraag al van deze week, wat is de gluteus maximus? De goede antwoorden graag vermelden in het gastenboek, facebook of twitter.

En toen de wedstrijd: Om 17.00 uur konden we beginnen met de wedstrijd. Pegasus leek direct het heft in handen te hebben. Ze speelden overtuigender dan Wevo. Het leek net of wij gespannen waren. Ik weet niet wat het was, maar we konden de set gelukkig winnen met 25-20. Toen op naar de tweede set. Deze werd iets enthousiaster gespeeld. Het was een leuke wedstrijd. Het was duidelijk dat Pegasus meer 1 team was (geworden) dan de vorige keer toen we tegen hun moesten spelen. We liepen dan ook aardig gelijk op. Gelukkig waren de spelers in het veld beter oplettend dan de één bankzitter. Soms vraag ik me wel eens af of de bankzitters van Wevo wel daadwerkelijk voor Wevo zijn. Want bij een voorsprong van Wevo bij een setstand van 12-11 ga ik me toch achter de oren krabben als dan een Wevo-bankzitter zegt: ‘Kom op dames, nog 1 punt en dan staan we gelijk’. Ik zal geen namen noemen, maar Nicky, het is je vergeven! Deze set uiteindelijk ook gewonnen met 25-20.

Toen op naar set 3 en 4. Deze wonnen we iets overtuigender met 25-17 en 25-18. Weer een mooie 4-0 winst. Na afloop werden wij getrakteerd door onze jarige vlagger Alice Zwiers. Hoe lief is dat?! Alice bedankt!

Nadat we (de meesten) lekker hadden gesmuld van de stokbroden en het patat vertrokken we allemaal heel snel naar de gala en huis. We hebben nu een weekendje rust. De gluteus maximus van Suzanne kan nu mooi rusten (net zoals haar verstandkies :’( Suzanne sterkte maandag! ).. Zodat we op Valentijnsdag weer volop aan de bak kunnen tegen de nummer 1 Dynamo Tubbergen 20.30 uur in Tubbergen. Tot dan?!?!